Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

4 lækre og nemme salsaer

Salsa - det er nemt tilbehør til sommerens fisk, fjerkræ og kød. Her får du 4 forskellige varianter:

Salsa med kidneybønner og ananas

Blommesalsa med chili

Avocadosalsa

Grillet pebersalsa

Annonce
Sådan gør du:
  1. Bønnerne lægges i blød i rigeligt kold vand i 12 timer. Kog dem i frisk vand 1 time, lad dem dryppe af, og afkøl dem. Hvis du bruger dåsebønner, kommes de i en sigte og skylles under koldt vand inden brug.
  2. Skær skallen af ananassen, og skær kødet i tern. Stokken kasseres. Kom ananasternene i en skål sammen med bønnerne.
  3. Snit forårsløgene fint, og vend dem i sammen med citronsaft, salt, tabascosauce og friskkværnet peber.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Relaterede opskrifter

Sådan gør du:
  1. Skær blommerne i små tern, stenene kasseres. Kom blommeternene i en skål, og tilsæt eddike og sukker. Snit forårsløgene, og vend dem i blommerne sammen med finthakket renset chilipeber og majskerner.
  2. Lad gerne salsaen trække en times tid i køleskab.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Relaterede opskrifter

Sådan gør du:
  1. Halver avocadoerne, og fjern stenene. Skær avocadokødet i små tern, og kom dem i en skål. Vend limesaften i.
  2. Skær tomater, agurk og løg i fine tern, og vend dem i avocadoternene sammen med koriander, hvidløg, salt og jalapeno- chilipeber.
  3. Lad gerne salsaen trække 1 times tid i køleskabet.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Relaterede opskrifter

Sådan gør du:
  1. Halver peberfrugterne, og fjern frø, hvide hinder og stilke. Læg peberfrugterne på en rist over en bradepande, og pensl dem med olien. Grill peberfrugterne under ovngrillen i ca. 10 min., til de er brændte og bobler op. Køl dem af, og pil skindet af. Hak peberfrugterne groft, og kom dem i en skål.
  2. Skær tomater og rødløg i små tern, og bland dem med peberfrugterne og de øvrige ingredienser. Lad gerne salsaen trække i køleskabet en times tid.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Relaterede opskrifter

Annonce