Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

4 lækre horn

Det er sød musik for smagsløgene at bage hjemmelavede horn, prøv disse fire skønne varianter.

 

Pølsehorn

Chokoladehorn

Citronhorn

Lækre morgenhorn

Bagværk
Det er sød musik for smagsløgene at bage hjemmelavede horn, prøv disse skønne pølsehorn.
Sådan gør du:
  1. Smuldr smør og mel sammen, og ælt hurtigt dejen sammen med yoghurt.
  2. Tryk dejen ud i to flade klumper. Sigt lidt mel over bord og dej, og rul dejen ud, så du får to cirkler på ca. 25 cm i diameter.
  3. Del hver cirkel i 6, smør lidt sennep på midten af hver kile. Skær pølserne i passende stykker, og læg dem på dejen. Tril hornene sammen, og form dem evt. lidt. Læg dem på bagepapir på en plade. Pensl dem med æg, drys med lidt flagesalt, og bag hornene ved 225 gr. på næstøverste ribbe i ovnen ca. 15 min.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Opskrift: Karen Hare

Bagværk
Det er sød musik for smagsløgene at bage hjemmelavede horn, prøv disse skønne chokoladehorn.
Chokoladehorn
(6 almindelige el. 12 minihorn)
Sådan gør du:
  1. Følg anvisningen på emballagen af croissantdejen. Del kilerne på langs, hvis du vil bage hornene i halv størrelse, og læg lidt hakket chokolade på hver dejtrekant. Rul dejen sammen til horn, pensl med æg, og bag hornene ved 200 gr. i ca. 15 min. Du kan også komme lidt almindelig skæreost i halvdelen af dem, hvis du både vil have lidt sødt og lidt salt fyld.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Opskrift: Karen Hare

BagværkSøde sager og drikke
De søde og skøre, små horn smager rigtig godt, både til te, kaffe og saft.
Sådan gør du:
  1. Mel og smør smuldres, blandes med sukker, citronskal og æltes hurtigt sammen med yoghurten.
  2. Dejen trilles til en kugle, der rulles ret tyndt ud til en cirkel, diameter ca. 30 cm. Cirklen deles i 8 kiler, lidt marmelade lægges på hver, og de rulles løst sammen og stilles på pladen.
  3. De bages ved 200 gr. i ca. 15 min. Hornene kan pyntes med glasur af citronsaft og sigtet flormelis og drysses med lidt hakkede nødder.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare

Bagværk
Det er sød musik for smagsløgene at bage hjemmelavede horn, prøv disse lækre morgenhorn.
Sådan gør du:
  1. Smelt smørret i en kasserolle eller i mikroovn. Tilsæt mælk, og hæld væsken over smuldret gær, salt og sukker. Tilsæt det meste af melet, og ælt dejen igennem. Lad den hæve ca. 40 min.
  2. Ælt dejen let, og tril den til en kugle. Sigt mel ud over bordet og dejen, og tryk og rul den ud i en cirkel, der måler 50-55 cm i diameter. Tjek jævnligt, om den slipper bordet, eller om der skal mere mel til.
  3. Del dejen i 16 kiler, og rul dem sammen. Sæt dem til efterhævning i ca. 40 min. på bagepapir på en bageplade. Pensl med sammenpisket æg, kom evt. lidt drys på, og bag hornene ved 220 gr. i ca. 13 min.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Opskrift: Karen Hare
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper
Skråplan 21 nov 2016 09:16 Elisabeth120312
Toilettaske 12 nov 2016 14:42 Anette Schultz

Dagens lækkeri