Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 store og små chokoladesager

Det er sommer, det er sol – og der er chokoladekage på bordet. Vi har fundet nogle nemme og delikate chokoladeting til iskaffen på en varm sommerdag.

 

Megacookies

Minimuffins

Lækker kiksekage

Annonce

Bagværk
De bliver kæmpestore og vil fryde ethvert kageelskende hjerte!
Megacookies
14 stk.
150 g mel
½ tsk. natron
½ tsk. salt
1 æg
Sådan gør du:
  1. Mel, natron, vanilje og salt blandes sammen. Smør og sukker røres hvidt, ægget tilsættes og piskes igennem igen. Alt blandes, og dejen sættes på bagepapir med god afstand.
  2. Kagerne bages ved 175 gr. i 12-14 min.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Karen Hare

Bagværk
Her er dejen bagt i miniforme, det giver ca. 15 søde små kager.
Sådan gør du:
  1. Rør smør og sukker hvidt. Tilsæt æg og appelsin, og rør igen.
  2. Sigt kakao, mel og bagepulver sammen i røreskålen, tilsæt hakket chokolade, og rør dejen igennem.
  3. Fordel dejen i muffinsforme, og bag kagerne ved 180 gr. i ca. 15 min. Regn med 20-25 min., hvis du bager kagerne i almindelig muffinsstørrelse. Lad kagerne køle af, og pynt dem med glasur og lidt sukkerpynt.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Karen Hare

Bagværk
Der er dømt klistrede fingre og store smil, når der kommer kiksekage på bordet. I denne udgave er palminen erstattet af smør, der smager bedre og er knap så usundt.
Lækker kiksekage
ca. 14 skiver
200 g smør
Sådan gør du:
  1. Smelt først smørret. Tilsæt mørk chokolade, og rør til massen er jævn. Tag gryden fra varmen, tilsæt den lyse chokolade, og rør massen jævn.
  2. En lille brødform beklædes med bagepapir eller film og dækkes med lidt af chokolademassen. Et lag kiks lægges ovenpå, og sådan fortsættes, indtil al chokoladen er brugt.
  3. “Kagen” stilles i køleskabet, til den er helt stivnet.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Karen Hare
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Skønt bagværk