Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 søde lækkerier til Mors dag

Alle søde mødre fortjener lidt ekstra sødt på Mors dag - her har vi fundet 3 fine desserter, som du kan forkæle din mor, mormor, farmor, svigermor eller oldemor med på Mors dag.

Trifli med hindbær, ribs og hvid chokolade

Pink Pavlova med hindbær og kiwi

Frugtcrumble med flødeskum

Annonce

Søde sager og drikke
Du kan lave skønne triflier med stort set al slags frugt, men intet slår desserten, når den tilsættes sommerens sødeste og sprødeste bær.
Sådan gør du:
  1. Kog hindbær, vand og sukker op i en gryde 3-4 min., og lad det køle af.
  2. Pisk æggeblommer, vaniljekorn og sukker cremet. Pisk fløden til skum, og vend det i æggene.
  3. Fordel knuste makroner i et fad, og hæld Grand Marnier over. Fordel hindbærkompot og råcreme over – gerne i flere lag. Pynt med høvlet hvid chokolade og evt. citronmelisse.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Pisk æggehvider, essens, sukker, majsstivelse, vineddike og kogende vand til marengs i en køkkenmaskine eller med en håndmixer. Det tager ca. 5-10 min. Farv marengsen lyserød med levnedsmiddelfarve.
  2. Fordel marengsen i toppe på bagepapir. Glat toppene ud, skal have en højde på ca. 3 cm. Bag pavlovaerne i ovnen ved 180 gr. i 5 min. på midterste ovnribbe. Skru ned til 150 gr., og bag videre ca. 40 min. Sluk for ovnen, og lad pavlovaerne køle af i ovnen. En pavlova skal have en sprød skal og et skumfidusagtig indre.
  3. Kog hindbær og sukker op i en gryde ca. 5 min. Afkøl. Pisk fløden til skum, og fordel den over pavlovaerne. Skræl kiwifrugterne, og skær dem i tern. Fordel ternene over flødeskummet sammen med hindbærsauce.
Tips!
Drys også gerne lidt høvlet hvid eller mørk chokolade over pavlovaerne.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Bagværk
Det her er en af verdens nemmeste kagedesserter at lave, og den kan oven i købet laves dagen før.
Sådan gør du:
  1. Skær æblerne i kvarter, og fjern kernehus og stilk. Skær de kvarte æbler i 3 både. Læg æblebådene i et smurt ovnfast fad. Fordel optøede bær over
  2. Bland sukker og vaniljekorn, og drys det over æbler og bær.
  3. Smuldr smørret i hvedemel og sukker, til det er som revet ost. Bland mandelsplitter i. Drys det over frugten. Bag kagen midt i ovnen ved 200 gr. ca. 40 min. Pynt med sigtet flormelis. Server lun eller kold med flødeskum til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce