Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 skønne cafékager

Her får du tre søde muligheder, hvis du gerne vil skabe lidt caféstemning, når venner og familie skal forkæles.

Nøddemazariner

Hindbærsnitter

Chokoladecookies



Annonce
Sådan gør du:
  1. Riv marcipanen på råkostjernet. Rør smør, sukker, marcipan og mælk sammen. Rør et æg i ad gangen. Bland hvedemel, vaniljesukker og bagepulver, og rør det i. Kom dejen i hvide faste muffinforme. Bag først kagerne ca. 15 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe.
  2. Fløde, sukker, smør og glukose koges sammen ca. 3-4 min. Tilsæt nødderne, og kog dem med 1 min.
  3. Tag kagerne ud, og fordel nøddemassen over. Bag kagerne yderligere ca. 12 min., til de er gyldne og gennembagte.
Tips!
Her har vi pyntet mazarinerne med flødeskum, usprøjtet reven appelsinskal og citronmelisse.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Bagværk
Børnenes favorit!
Den populære hindbærsnitte
5-10 stk.
250 g hvedemel
175 g smør
Fyld:
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i hvedemelet. Tilsæt hjortetakssalt, æggeblommer og flormelis. Saml dejen, og pak den ind i plastfilm. Lad den hvile 30 min. i køleskab. Del dejen i to stykker.
  2. Hvert stykke udruller du til en rektangel 8 cm bred og 35 cm lang, dejen skal være ca. ½ cm tyk. Læg den ene dejplade over på en plade med bagepapir. Fordel hindbærmarmelade over. Læg den anden dejplade over.
  3. Bag kagen ved 180 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe. Skær kagen i 7 cm brede snitter, som evt. kan halveres.
  4. Rør glasuren sammen, og smør den på snitterne, mens de stadig er lune. Drys med kagekrymmel. Afkøl snitterne.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Bagværk
Chokoladecookies
ca. 25 stk.
75 g sukker
1 æg
200 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
75 g peanuts
Sådan gør du:
  1. Rør smør, farin og sukker sammen. Rør ægget i. Rør hvedemel blandet med bagepulver, vaniljesukker og ingefær i.
  2. Hak chokolade og peanuts groft. Rør chokolade og peanuts i.
  3. Sæt dejen på bagepapir i toppe, ca. 1½ spsk. dej pr. kage. Tryk toppene lidt flade. Der skal være god afstand mellem kagerne.
  4. Bag kagerne ved 175 gr. i ca. 15 min. på midterste ovnribbe, til de er gyldne. Kom kagerne i en tætsluttende kagedåse, når de er helt afkølede.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Dagens lækkeri

Skønt bagværk