Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 skønne brødsnacks

Giv dine gæster lidt lækkert at begynde festen med. Her får du tre gode opskrifter:

 

Minimuffins med ost, oliven og pølse

Sesamtrekanter

Grissinier

 

► SE OGSÅ:  Bag med sommerfrugter - 3 skønne opskrifter

► SE OGSÅ:  Tag en bid brød - 5 lækre opskrifter på nybagte brød

► SE OGSÅ:  Bag groft til efteråret: 3 skønne brød

Sådan gør du:
  1. Riv gulerødderne på råkostjernet. Hak løget.
  2. Steg pølseternene gyldne på en tør pande. Tag dem op på køkkenrulle. Hæld det afsmeltede fedtstof fra panden. Svits løg og gulerødder i olivenolien på panden. Kom blandingen i en skål. Kom pølseternene i. Rør et æg i ad gangen. Skær oliven i små tern. Rør oliven og de øvrige ingredienser i æggeblandingen.
  3. Smør en slip let-minimuffinform med smeltet smør. Fordel dejen heri, ca. 1 stor spsk. i hvert hul. Bag dem ved 180 gr. på midterste ovnribbe ca. 15-20 min., til de er gyldne og gennembagte.
  4. Afkøl dem eller spis dem lune.
Tips!
Her har vi kommet de bagte muffins i små papirmuffinforme. Både bageformen og papirformene er fra www.specialkoebmanden.dk.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Rør alle ingredienser sammen i en skål, til dejen er ensartet. Stil dejen tildækket i køleskabet ca. ½ time.
  2. Udrul dejen tyndt på et meldrysset bord. Skær dejen først i firkanter og herefter i trekanter. Læg dem på bagepapir. Pensl med æg, og drys med sesamfrø.
  3. Bag knækbrødene ved 180 gr. på midterste ovnribbe ca. 25 min. De skal være gyldne.
Tips!
Hvis de bliver lidt bløde dagen efter, kan du komme dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 10 min.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen igennem, til den er meget smidig. Stil dejen til hævning et køligt sted ca. 3 timer.
  2. Form 10, 15 cm lange, tynde pølser. Lad dem efterhæve ca. 20 min. Pensl dem med æg, og drys med oregano.
  3. Bag grissinistængerne ved 200 gr. i ca. 15. min. Bag dem herefter ca. 15 min. ved 150 gr., gerne ved varmluft.
  4. Her har vi snoet parmaskinke omkring nogle af grissinistængerne.
Tips!
Har du bagt grissinierne dagen før, kan du lige give dem en tur i ovnen ved 200 gr. i ca. 10-15 min., så bliver de ekstra sprøde.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce

Hendes Verden i denne uge