Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 nemme retter med kødsauce

Skal det gå hurtigt med aftenmaden, så se vores 3 nemme retter med kødsauce lige her:

Pasta med kødsauce til 2 dage

Sandwichbolle bolognese

Hjemmelavet lasagne

 

► SE OGSÅ: Sådan laver du lækre retter med hakket kød

Annonce

Kød
Her har vi gemt en masse grove grønsager i kødsaucen, det giver god smag, strækker den længere og gør den også sundere.
Sådan gør du:
  1. Hak løgene. Skær gulerødder og skrællet rodselleri i fine tern, eller hak dem i foodprocessoren. Svits grønsagerne i olie i en gryde. Tilsæt bacon og kød, og svits det med, til det har skiftet farve. Tilsæt hvidløg, flåede tomater og tomatkoncentrat, oregano og timian. Kog det op. Lad saucen småkoge ca. 30-45 min. under låg. Smag til med salt og peber.
  2. Server halvdelen af kødsaucen med det foreslåede tilbehør.
Tips!
LAV EN STOR PORTION KØDSAUCE, SÅ HAR DU TIL 2 DAGE. FRYS EVT. HALVDELEN NED I EN FRYSEEGNET BEHOLDER. KAN HOLDE SIG CA. 2-3 MDR. VED -18 GR.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Kog kødsaucen godt ind, til den er meget tykflydende.
  2. Lun bollerne, og flæk dem. Smør med mayonnaise. Fordel salatblade på bundene. Kom kødsauce over. Fordel skiver af tomat og agurk over. Drys evt. med parmesanost.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Smelt smørret i en gryde, og rør melet i. Rør lidt mælk i ad gangen. Kog saucen igennem under omrøring 4-5 min. Smag til med salt, peber og evt. muskatnød.
  2. Læg et lag lasagneplader i bunden af et smurt lasagnefad. Læg et lag kødsauce over, og fordel lidt bechamelsauce over. Drys med lidt ost. Gentag 2 gange mere. Stil lasagnen i ovnen ved 200 gr. i ca. 30 min. på midterste ovnribbe.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce