Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 nemme retter med fisk

Husk at der skal fisk på bordet 2 gange om ugen, og med disse tre retter er det super nemt.

Pasta med sej og krydret tomatsauce

Laks med soja og ingefær

Fish & chips med citronmayo

 

► SE OGSÅ: 3 nemme med pasta

► SE OGSÅ: 3 nemme med pitabrød

Annonce

Fisk
Pasta med sej og krydret tomatsauce
4 personer
Pasta med sej og krydret tomatsauce
600 g lyssej
2 fed hvidløg
tørrede chiliflager
2 spsk. olivenolie
evt. 12 spsk. hakkede kapers
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen, og afdryp den. Svits løg, hvidløg og chili i olivenolie. Kom flåede, hakkede tomater, kapers og evt. ansjos i, og lad det småkoge 4-5 min. Smag til med salt og peber. Kom fisketern i, og kog op. Lad dem småkoge med 3 min. under låg. Vend det forsigtig i pastaen. Drys snittet forårsløg, persille og evt. lidt ekstra kapers over.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Skær laksen i tern. Rens porrerne grundigt, og skær dem i strimler. Skær peberfrugterne i strimler. Snit kålen i tynde strimler.
  2. Varm olien op i en wok eller dyb stegepande. Lynsteg porre, peberfrugt og kål 2-3 min. Tilsæt ingefær, vand, sojasauce og chilisauce. Kog det op, og fordel fisketernene i retten. Lad det småkoge ca. 5 min. under låg.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Begynd med kartoflerne. Skræl dem, og skær dem i både. Kom dem i et rent viskestykke, og dup dem tørre. Fordel dem i en bradepande, og vend olien og oregano rundt i dem. Stil kartoflerne i ovnen ved 200 gr. i ca. 50 min., til de er gyldne og sprøde. Krydr med salt.
  2. Skær fisken i ca. 3x2 cm tern. Pisk æg og mælk sammen i en dyb tallerken. Bland rasp, hvedemel, salt og peber i en anden tallerken. Dyp først fisketernene i æggeblandingen og herefter i raspen. Varm 2 cm fritureolie op i en gryde. Kom fisketernene i olien, og steg dem, til de er gyldne. Tag fisken op med en hulske, og læg dem til afdrypning på køkkenrulle.
  3. Rør mayonnaise, cremefraiche, citronskal, hvidløg og evt. dild sammen. Smag til med salt og peber.
Tips!
Sådan frituresteger du fisken: Varm fritureolien op i en gryde, 2-3 cm er nok. Det skal være så varmt, at et franskbrødsstykke bliver gyldent på et minuts tid. Frituresteg fisketernene, til de er sprøde og gyldne. Læg dem til afdrypning på køkkenrulle. Hav altid et tungt grydelåg klar, hvis du skulle være så uheldig, at der går ild i olien. Læg låget over. Sluk for gryden og emhætten. Sprøjt aldrig vand på brændende friture.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Dagens lækkeri

Skønt bagværk