Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 nemme pastaretter

Her får du 3 hurtige og lækre sommerretter med pasta.

 

Gnocchi med asparges og pesto

Pasta med røget mørbrad

Pasta med kylling og mozeralla

Annonce
Sådan gør du:
  1. Knæk eller skær den træede ende af aspargesene af. Skær aspargesene i 2-3 cm stykker.
  2. Kog gnocchierne efter anvisning på emballagen. Kog aspargesene med de sidste 2 min. af kogetiden. Afdryp i en sigte. Vend gnocchier og asparges med pesto.
  3. Pynt retten med tern af rød peber, basilikum og panderistede pinjekerner.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opksrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Skær løgene i små tern. Skær tomaterne i tern. Svits løg og chili 3-4 min. i olivenolie i en gryde. Svits tomattern med 1-2 min. Tilsæt bouillon og evt. citronskal. Lad retten snurre sammen ca. 2 min. Smag til med salt og peber.
  2. Skær mørbraden i tern, brug dem, som de er, eller steg dem gyldne og sprøde i olivenolie på en pande. Afdryp dem på køkkenrulle.
  3. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte. Kog broccolibuketterne med de sidste 2 min. af kogetiden.
  4. Vend pasta og broccoli med løg-tomat-blandingen. Drys mørbrad over. Riv parmesanost til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opksrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  2. Skær kyllingekødet i tern, og krydr det med salt og peber. Steg kødet gyldent og gennemstegt i olie på en sliplet-pande. Hak løgene, og svits dem kort i smør. Tilsæt bouillon og citronsaft, og kog retten sammen 2-3 min. Smag til med salt og peber. Kom kyllingetern i, og kog kort op.
  3. Vend pasta og kyllingeblanding sammen. Fordel tern af mozzarella og halve cherrytomater over. Pynt med oliven, rucola og basilikum. Giv parmesanost til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opksrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Søren Pind 19 jan 2017 15:32 byGuggenheim
Hjerte pude 19 jan 2017 15:20 byGuggenheim
"Villateltet" 18 jan 2017 17:10 raha
Hækling 16 jan 2017 12:14 Hanne Lis Olsen
Cirkeline 2 jan 2017 10:00 Hanne Lis Olsen
Savlesmække 18 dec 2016 12:12 Anne Neves
Pokemon Pikachu 18 dec 2016 12:10 Anne Neves

Dagens lækkeri

Skønt bagværk