Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 nemme pastaretter

Her får du 3 hurtige og lækre sommerretter med pasta.

 

Gnocchi med asparges og pesto

Pasta med røget mørbrad

Pasta med kylling og mozeralla

Annonce
Sådan gør du:
  1. Knæk eller skær den træede ende af aspargesene af. Skær aspargesene i 2-3 cm stykker.
  2. Kog gnocchierne efter anvisning på emballagen. Kog aspargesene med de sidste 2 min. af kogetiden. Afdryp i en sigte. Vend gnocchier og asparges med pesto.
  3. Pynt retten med tern af rød peber, basilikum og panderistede pinjekerner.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opksrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Skær løgene i små tern. Skær tomaterne i tern. Svits løg og chili 3-4 min. i olivenolie i en gryde. Svits tomattern med 1-2 min. Tilsæt bouillon og evt. citronskal. Lad retten snurre sammen ca. 2 min. Smag til med salt og peber.
  2. Skær mørbraden i tern, brug dem, som de er, eller steg dem gyldne og sprøde i olivenolie på en pande. Afdryp dem på køkkenrulle.
  3. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte. Kog broccolibuketterne med de sidste 2 min. af kogetiden.
  4. Vend pasta og broccoli med løg-tomat-blandingen. Drys mørbrad over. Riv parmesanost til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opksrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  2. Skær kyllingekødet i tern, og krydr det med salt og peber. Steg kødet gyldent og gennemstegt i olie på en sliplet-pande. Hak løgene, og svits dem kort i smør. Tilsæt bouillon og citronsaft, og kog retten sammen 2-3 min. Smag til med salt og peber. Kom kyllingetern i, og kog kort op.
  3. Vend pasta og kyllingeblanding sammen. Fordel tern af mozzarella og halve cherrytomater over. Pynt med oliven, rucola og basilikum. Giv parmesanost til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opksrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Skønt bagværk