Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 nemme opskrifter med lam

Vi elsker lam og har fundet disse 3 dejlige opskrifter til jer:

 

Lammespid med tzatziki

Græske frikadeller i tomatsauce

Lammekoteletter med pesto

 

Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk olie, citronsaft, hvidløg og oregano sammen, og vend kødet heri. Lad kødet marinere mindst 4 timer i køleskab. Tag kødet op af marinaden, og stik det på spiddene. Læg spiddene på bagepapir i en bradepande. Krydr med salt og peber. Stil spiddene i ovnen ved 225 gr. i ca. 20 min. Vend spiddene efter 10 min. Tjek, at kødet er gennemstegt.
  2. Riv agurken på råkostjernet. Drys salt over, og lad det trække 10 min. Kom agurken i en sigte, og pres så meget saft ud som muligt med bagsiden af en ske. Rør agurk i yoghurten, og smag til med hvidløg, salt, peber og lidt olivenolie.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Udblød brødet i vandet, og rør det sammen med kødet. Rør de øvrige ingredienser til farsen i.
  2. Form små flade 1 cm tykke frikadeller. Brun frikadellerne i olie på en pande. Tag dem fra panden, og kasser stegefedtet.
  3. Kom alle ingredienserne til tomatsaucen i en gryde, og bring det i kog. Lad det snurre ca. 15 min. Tag laurbærbladet op.
  4. Kom frikadellerne i saucen, og lad dem simre under låg heri ca. 10 min. Tjek, at frikadellerne er gennemstegt. Server med det foreslåede tilbehør.
Tips!
Frikadellerne kan også laves med svin, kalv eller oksekød.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og læg koteletterne heri. Lad den trække tildækket i køleskabet gerne natten over i hvert fald mindst 4 timer. Tag koteletterne op af marinaden, og grill dem over trækulsgrill eller steg dem på en pande. Kasser marinaden.
  2. Kom ingredienserne til pestoen i en blender eller foodprocessor, og mix det sammen, gerne til en lidt grov pesto. Kom 1 spsk. pesto på hver kotelet. Server resten af pestoen til.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce