Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 nemme med pitabrød

Skal det være nemt og hurtigt en dag, så prøv en af disse 3 nemme opskrifter med pitabrød.

Annonce
Sådan gør du:
  1. Snit forårsløgene og kålen fint. Riv gulerødderne. Svits kødet i olie, til det har skiftet farve. Tilsæt karry og grønsager, og svits det med 3-4 min. Kom vand og sojasauce i, og kog op. Lad retten simre under låg yderligere 5 min.
  2. Kom fyldet i lunede pitabrød sammen med salat og yoghurt.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Læg optøede pitabrød på bagepapir på en bageplade. Smør tomatsauce over. Fordel skinke og ost over. Drys med oregano, og dryp med olie.
  2. Stil pladen i ovnen ved 225 gr. i ca. 15-18 min. Pynt med skiver af tomat og skyllet, afdryppet salat. Server grønsagsstænger til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Lun pitabrødene.
  2. Smør pitabrødene indvendigt med pesto. Skyl spinaten grundigt, og afdryp den i en sigte. Fyld pitabrødene med laks og spinat. Skær evt. pitabrødene i kvarter. Spis tomater og oliven til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce