Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 nemme med pasta

Pasta er en genial ting i hverdagen! Her får du 3 dejlige opskrifter:

Pasta med mørbrad og pesto

Pasta med bacon, courgette og spinat

Pasta med chili-tomat-sauce og kylling

 

► SE OGSÅ: 9 ting du aldrig må gøre når du koger pasta

► SE OGSÅ: Vi vil have pasta - basta!

► SE OGSÅ: 7 nemme opskrifter med pasta og nudler

Annonce
Sådan gør du:
  1. Rens mørbraden for sener og hinder. Skær den ud i 2 cm tykke bøffer. Krydr kødet med salt og peber. Brun mørbradbøfferne på begge sider, og steg dem 2-3 min. mere på hver side.
  2. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte. Kom den tilbage i gryden, og vend pestoen i. Fordel pastaen på et fad eller tallerkner. Fordel mørbradbøffer og tern af tomater over. Pynt evt. med basilikum. Giv bønner og oliven til, eller fordel dem over retten.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Skær løg og courgette i små tern. Svits løg og courgette 3-4 min. i olivenolie i en gryde. Tilsæt rosmarin, bouillon og fløde, og lad retten småkoge ca. 2 min. Skyl spinaten grundigt, og kom den i. Kog den kort med, til den falder sammen. Smag til med salt og peber.
  2. Steg baconskiverne gyldne og sprøde i olivenolie på en pande. Afdryp dem på køkkenrulle.
  3. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  4. Vend pastaen i spinatblandingen. Fordel halve tomater og oliven over. Drys groft smuldret bacon over. Pynt med friske spinatblade, basilikum og parmesanost.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Skær kødet i tern, og krydr med salt og peber. Steg det gyldent og gennemstegt i olivenolie på en pande.
  2. Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
  3. Skær tomaterne i tern. Rens chilien, og hak den fint. Er den meget stærk, skal der ikke så meget i. Hak og svits løget kort i olien i en dyb pande. Tilsæt chili og hvidløg, og svits kort. Tilsæt tomater og 2-3 spsk. pastakogevand. Kog det sammen ca. 5 min. uden låg. Smag til med salt og peber. Er det ved at koge tørt, tilsæt lidt ekstra vand.
  4. Vend sauce og pasta sammen i gryden. Fordel kylling over. Drys parmesan over. Pynt med basilikum.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce