Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 nemme med lasagne

Alle elsker lasagne og her har vi samlet 3 forskellige opskrifter, som I helt sikkert vil kunne lide.

Spinatlasagne med persillerødder

Lasagne med laks og spidskål

Lasagne bolognese

 

► SE OGSÅ: 3 nemme med hakket kylling

► SE OGSÅ: Hakket kød på 7 spændende måder

► SE OGSÅ: 3 slags kødboller ud af én grundfars

Annonce
Sådan gør du:
  1. Spinaten optøs og hakkes igennem. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Skræl persillerødderne, og skær dem i små tern. Svits porrerne og persillerødderne i olien. Tilsæt spinat og flåede tomater. Kog det sammen ca. 5 min. Smag til med salt og peber.
  2. Smelt smørret i en gryde, og rør hvedemelet i. Rør lidt mælk i ad gangen. Kog saucen igennem under omrøring 4-5 min. Smag til med salt, peber og evt. muskatnød.
  3. Når bechamelsaucen er lavet, tilsætter du mascarpone, og varmer saucen op under omrøring.
  4. Læg lasagneplader, spinatblanding, bechamelsauce og gratineringsost lagvist i et smurt ovnfast fad. Drys sesamfrø over. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. i ca. 30 min.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Lasagne kan også laves med laks og spidskål.
Sådan gør du:
  1. Kog spidskålen i letsaltet vand 5 min. Afdryp den i en sigte. Skær tomaterne i skiver.
  2. Smag bechamelsaucen til med citronskal og citronsaft.
  3. Fordel lasagneplader, spidskål, tomatskiver, 1½ cm tykke skiver af laksefileten og bechamelsauce lagvist i et smurt ovnfast fad. Stil i ovnen ved 200 gr. på midterste ovnribbe ca. 30 min.
Tips!
Du kan bruge tørrede lasagneplader til denne lasagne, så kog dem først 5-7 min. i letsaltet vand.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Hak løg, bladselleri og gulerod fint. Svits det i olien i en gryde. Svits kort hvidløg med. Tilsæt bacon og kød, og svits det med, til det har skiftet farve. Tilsæt flåede tomater, tomatkoncentrat, oregano, timian og bouillon. Kog det op. Lad saucen småkoge ca. 30 min. under låg. Smag til med salt og peber.
  2. Læg et lag lasagneplader i bunden af et smurt lasagnefad. Læg et lag kødsauce over, og fordel lidt bechamelsauce over. Drys med lidt ost. Gentag 2 gange mere. Stil lasagnen i ovnen ved 200 gr. i ca. 30 min. på midterste ovnribbe.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce