Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 nemme med kylling

Kylling er både sundt og lækkert - her får du 3 nemme opskrifter på retter med kylling.

 

Thaikylling i kokos og kary

Kyllingesandwich med tapenade og bacon

Pasta med kylling, pesto og tomater

Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog kokosmælken op. Kom rød karrypasta i. Tilsæt bouillon, fishsauce, limeeller citronsaft og sukker. Kom tern af kyllingefilet i. Kog det sammen ca. 10 min. under låg.
  2. Nip bønnerne, og kog dem 5-6 min., afdryp dem, og fordel dem over retten. Drys med snittet forårsløg og koriander. Rist cashewnødder på en tør pande, og drys dem over. Server ris til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Læg kyllingebrysterne i et smurt ovnfast fad. Smør olie og oystersauce over. Krydr med salt og peber. Stil kyllingebrysterne i ovnen på midterste ovnribbe ved 225 gr. i ca. 20-25 min., til de er gennemstegte.
  2. Skær fluten i 4 stykker. Flæk dem. Smør mayonnaise og tapenade på. Læg salatblade på. Skær kødet i skiver, og fordel det over. Steg baconen, og læg baconskiver over. Fordel skiver af tomat- og peberfrugtskiver over. Krydr med salt og peber. Luk sandwichene. Server med gnavegrønt.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  2. Skær kyllingekødet i tern, og steg det gyldent og gennemstegt i olie. Krydr med salt og peber.
  3. Vend pestoen i den kogte pasta. Fordel kylling og halve cherrytomater over. Pynt, evt. med basilikum. Server med parmesanost.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce