Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 nemme med hakket kylling

Hakket kylling - nemt og billigt. Her får du 3 nemme retter med hakket kylling.

Annonce
Sådan gør du:
  1. Ælt kød, brødkrumme, hvidløg og salt sammen. Form 4 burgerbøffer, og krydr med salt og peber. Steg bøfferne i olie på en pande. Tjek, at de er gennemstegte.
  2. Kom avokadokød, limesaft, chili, snittet forårsløg, hvidløg og salt og i en blender, og miks det sammen.
  3. Lun bollerne. Flæk, og fyld bollerne med sprød salat, peberfrugt, bøf og guacamole.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Svits kødet i olie i en gryde, til det har skiftet farve. Snit forårsløgene og spidskålen. Svits det med et par min.
  2. Tilsæt sojasauce, fishsauce, limesaft, sukker og evt. sambal oelek, og lad retten simre under låg ca. 5 min.
  3. Server retten med strimler af rød peber, blommebåde, tern af kiwi og peanuts over. Pynt med mynte. Server nudler til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Hak løg, bladselleri og gulerod fint. Svits det i olie i en gryde. Tilsæt bacon og hakket kyllingekød, og svits det med, til det har skiftet farve. Tilsæt flåede tomater, bouillon, salt, peber og oregano. Kog saucen ca. 20 min. Smag til med salt og peber.
  2. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  3. Vend pastaen i kødsaucen, og server straks. Fordel halve cherrytomater og basilikum over pastaen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce