Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 nemme med hakket kylling

Hakket kylling - nemt og billigt. Her får du 3 nemme retter med hakket kylling.

Annonce
Sådan gør du:
  1. Ælt kød, brødkrumme, hvidløg og salt sammen. Form 4 burgerbøffer, og krydr med salt og peber. Steg bøfferne i olie på en pande. Tjek, at de er gennemstegte.
  2. Kom avokadokød, limesaft, chili, snittet forårsløg, hvidløg og salt og i en blender, og miks det sammen.
  3. Lun bollerne. Flæk, og fyld bollerne med sprød salat, peberfrugt, bøf og guacamole.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Svits kødet i olie i en gryde, til det har skiftet farve. Snit forårsløgene og spidskålen. Svits det med et par min.
  2. Tilsæt sojasauce, fishsauce, limesaft, sukker og evt. sambal oelek, og lad retten simre under låg ca. 5 min.
  3. Server retten med strimler af rød peber, blommebåde, tern af kiwi og peanuts over. Pynt med mynte. Server nudler til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Hak løg, bladselleri og gulerod fint. Svits det i olie i en gryde. Tilsæt bacon og hakket kyllingekød, og svits det med, til det har skiftet farve. Tilsæt flåede tomater, bouillon, salt, peber og oregano. Kog saucen ca. 20 min. Smag til med salt og peber.
  2. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  3. Vend pastaen i kødsaucen, og server straks. Fordel halve cherrytomater og basilikum over pastaen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Dagens lækkeri

Skønt bagværk