Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 nemme fiskefrikadeller

Skal det være nemt så har vi her 3 nemme og dejlige opskrifter på fiskefrikadeller:

Fiskefrikadeller med krydderurter

Bagels med fiskefrikadelle

Minifiskedeller med chili

 

► SE OGSÅ: Thai-fiskefrikadeller med sursød augurkesalat

 

► SE OGSÅ: Grønne fiskefrikadeller chili og lime

 

► SE OGSÅ: Sønderjyske fiskefrikadeller

Annonce

Fisk
Man kan sagtens spise fiskefrikadeller i bagels - prøv bare!
Bagels med fiskefrikadelle
4 personer
Bagels med fiskefrikadelle
Fiskefars:
1½ tsk. salt
1 æg
2 spsk. hvedemel
2 spsk. revet løg
Dressing:
4 spsk. pickles
Fyld:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Form 8 flade ”bøffer”. Steg dem på en pande i olie.
  2. Blend pickles til fin mos, og rør det i yoghurten. Smag til med salt og peber og evt. lidt karry.
  3. Lun bollerne, og flæk dem. Fyld bollerne med revet gulerod, fintsnittet spidskål, fiskebøffer samt dressing.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Rør ingredienserne til farsen sammen.
  2. Form små fiskefrikadeller, og steg dem i olie. Pynt evt. fiskefrikadellerne med lidt chilidrys. Server med det foreslåede tilbehør.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Fisk
Prøv disse lækre fiskefrikadeller med krydderurter.
Fiskefrikadeller med krydderurter
4 personer
Fiskefrikadeller med krydderurter
Fiskefars:
1½ tsk. salt
1 æg
2 spsk. hvedemel
2 spsk. revet løg
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Skær fisken i tern, og blend det i en foodprocessor sammen med salt. Tilsæt de øvrige ingredienser, og blend kort.
  2. Form fiskefrikadellerne, og steg dem i en blanding af olie og smør, de skal være gennemstegte.
  3. Server med det foreslåede tilbehør.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper
Skråplan 21 nov 2016 09:16 Elisabeth120312

Dagens lækkeri