Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 lækre sommersandwich i flere lag

Det er nem frokost, der kan nydes i madpakken eller tages med på picnic i sommerlandet. Se opskriften på de 3 sommersandwich her:

 

Kartoffelsandwich med olivencreme

Trekantsandwich med tunmousse

Grovbolle med fetacreme og skinke

Annonce

Sandwich og wraps
Hvis det skal være nemt, kan olivencreme (tapenade) købes færdigt på glas, suppler evt. med lidt sprødstegt bacon.
Sådan gør du:
  1. Kom oliven i en blender eller minihakker, og blend dem cremede. mos kartoflerne i sammen med et fintrevet fed hvidløg. Hak basilikum i hånden med en skarp kniv, og bland det i cremen. Smag til med salt og peber.
  2. Skær kartofler og agurk i skiver.
  3. Fordel olivencreme, kartofler og agurk mellem skiverne af toastbrød og pumpernikkel, så du får 4 sandwich (med et lag pumpernikkel i midten).
  4. Skær sandwichene til 4 firkantede mindre sandwich.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Sandwich og wraps
Brug evt. light mayonnaise og flødeost, hvis du vil have en lettere udgave af denne sandwich. Pak sandwichene stramt ind i køkkenfilm, og læg dem koldt, til de skal spises.
Sådan gør du:
  1. Kom drænet tun, finthakket dild, mayonnaise, flødeost, limeskal og limesaft i en skål, og mos det grundigt sammen med en gaffel. Tilsæt ærter, og smag den til med limesaft, salt og peber.
  2. Smør 4 sandwich, og læg dem sammen i tre lag. Kom et drys ærter og purløg mellem hvert lag.
  3. Del hver sandwich i 2 trekanter.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Småretter, snacks & tilbehørKødSandwich og wraps
Lav skønne sandwiches i flere lag. Det er nem frokost, der også kan nydes i madpakken eller tages med på picnic i sommerlandet.
Sådan gør du:
  1. Blend fetaost og yoghurt til en creme. Tilsæt oregano, salt og peber.
  2. Flæk bollerne i tre lag. Fordel fetacremen, skinkeskiver, agurkeskiver og tomater mellem lagene.
Tips!
Kom gerne de indpakkede sandwiches i en plasticboks, hvis de skal transporteres, så ikke de bliver mast undervejs.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Opskrift: Susanne Engelstofte Rasmussen
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Dagens lækkeri

Skønt bagværk