Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 lækre sommersandwich i flere lag

Det er nem frokost, der kan nydes i madpakken eller tages med på picnic i sommerlandet. Se opskriften på de 3 sommersandwich her:

 

Kartoffelsandwich med olivencreme

Trekantsandwich med tunmousse

Grovbolle med fetacreme og skinke

Annonce

Sandwich og wraps
Hvis det skal være nemt, kan olivencreme (tapenade) købes færdigt på glas, suppler evt. med lidt sprødstegt bacon.
Sådan gør du:
  1. Kom oliven i en blender eller minihakker, og blend dem cremede. mos kartoflerne i sammen med et fintrevet fed hvidløg. Hak basilikum i hånden med en skarp kniv, og bland det i cremen. Smag til med salt og peber.
  2. Skær kartofler og agurk i skiver.
  3. Fordel olivencreme, kartofler og agurk mellem skiverne af toastbrød og pumpernikkel, så du får 4 sandwich (med et lag pumpernikkel i midten).
  4. Skær sandwichene til 4 firkantede mindre sandwich.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Sandwich og wraps
Brug evt. light mayonnaise og flødeost, hvis du vil have en lettere udgave af denne sandwich. Pak sandwichene stramt ind i køkkenfilm, og læg dem koldt, til de skal spises.
Sådan gør du:
  1. Kom drænet tun, finthakket dild, mayonnaise, flødeost, limeskal og limesaft i en skål, og mos det grundigt sammen med en gaffel. Tilsæt ærter, og smag den til med limesaft, salt og peber.
  2. Smør 4 sandwich, og læg dem sammen i tre lag. Kom et drys ærter og purløg mellem hvert lag.
  3. Del hver sandwich i 2 trekanter.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Småretter, snacks & tilbehørKødSandwich og wraps
Lav skønne sandwiches i flere lag. Det er nem frokost, der også kan nydes i madpakken eller tages med på picnic i sommerlandet.
Sådan gør du:
  1. Blend fetaost og yoghurt til en creme. Tilsæt oregano, salt og peber.
  2. Flæk bollerne i tre lag. Fordel fetacremen, skinkeskiver, agurkeskiver og tomater mellem lagene.
Tips!
Kom gerne de indpakkede sandwiches i en plasticboks, hvis de skal transporteres, så ikke de bliver mast undervejs.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Opskrift: Susanne Engelstofte Rasmussen
Annonce