Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 lækre og hurtige muffins

Muffins er hurtige at lave, og her får du 3 lækre at vælge imellem:

Hindbærmuffins med nougat

Pina colada-muffins

Muffins med peanuts og chokolade

Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk smør og sukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Rør mælk, hvedemel og bagepulver i. Vend hindbær og 1x1 cm tern af nougat i.
  2. Kom dejen i 12-14 muffinsforme, brug gerne de faste hvide. Bag dem ca. 25 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl dem.
  3. Kog de 50 g hindbær og vand op i en lille gryde 3-4 min., og rør til det bliver som marmelade. Afkøl. Rør frostingen sammen som beskrevet. Vend hindbærmassen i. Fordel den lyserøde frosting på muffinsene. Pynt med et helt hindbær og citronmelisse.
Tips!
Du kan også bare bruge frostingen, som den er, eller farve den med lidt levnedsmiddelfarve.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Rør kokosmel og 1½ x 1½ cm’s tern af ananas i dejen. Rør rom i dejen. Kom dejen i 12-14 muffinforme, brug gerne de faste hvide. Bag dem ca. 25 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl dem.
  2. Pisk smør og flødeost luftigt med en håndmikser. Pisk flormelis i lidt ad gangen. Smør frostingen på kagerne. Pynt med kvarte skiver citron, mynte og evt. rosenblade.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Bagværk
Muffins med peanuts og chokolade
ca. 12-14 stk.
Grunddej:
150 g sukker
2 æg
1 dl mælk
250 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
50 g peanuts
2 spsk. kakaopulver
Pynt:
12-14 hindbær
Frosting:
250 g flormelis
Sådan gør du:
  1. Lav grunddejen. Hak peanuts og chokolade groft. Bland peanuts, chokolade og kakaopulver i dejen. Kom dejen i 12-14 muffinforme, brug gerne de faste hvide. Bag dem ca. 25 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl dem.
  2. Lav frostingen som beskrevet, og fordel den på kagerne. Pynt med hindbær, chokolade og mynte.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce

Hendes Verden i denne uge