Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 lækre lagkager

Fyldet i lagkager kan du variere i det uendelige. Kig med her, og få inspiration til sommerens lagkager.

 

► SE OGSÅ: Lækker fødselsdagskage

► SE OGSÅ: 5 lækre lagkage - når noget skal fejres

Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær frugterne i tern, og bland dem i en skål.
  2. Pisk fløden til skum, og smag til med flormelis og vanilje. Læg bundene sammen med 2/3 af flødeskumscremen og 2/3 af frugterne. Smør resten af flødeskummet over kagen.
  3. Fordel resten af frugten over.
  4. Drys evt. med kokosmel.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Hak chokoladen, og smelt den over vandbad eller i mikroovn.
  2. Pisk æggeblommer og sukker cremet. Rør chokoladen i.
  3. Pisk fløden til let skum, og vend den i chokoladecremen.
  4. For en springform, som passer til lagkagebundene, med plastfilm. Læg en kagebund i. Dryp evt. med lidt portvin.
  5. Fordel halvdelen af moussen over. Gentag processen, og slut med en lagkagebund øverst.
  6. Stil lagkagen i køleskabet i ca. 4 timer.
  7. Pynt med flødeskum og blåbær.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Pisk mælk, æggeblommer, vaniljekorn, sukker og majsstivelse sammen i en gryde, og bring det til kogepunktet. Rør, til det er cremet og bobler op. Kom cremen i en skål, og drys med lidt sukker. Afkøl.
  2. Pisk fløden til skum, og vend 1/3 af skummet i cremen.
  3. Tag ca. 100 g jordbær fra til pynt. Skær resten i skiver. Vend sukkeret i jordbærrene, og lad dem trække et par timer.
  4. Læg en lagkagebund på et lagkagefad. Fordel ca. 200 g jordbær i skiver med lidt saft over. Fordel halvdelen af cremen over. Læg en bund over, og fordel resten af jordbærskiverne og saften over. Fordel resten af cremen over. Læg den sidste bund over.
  5. Rør flormelis med pasteuriseret æggehvide til en glat glasur. Fordel det på kagens top.
  6. Kom resten af flødeskummet i en sprøjtepose. Sprøjt flødeskum på kagens kant. Pynt toppen af kagen med jordbærskiver, sæt evt. jordbærskiver langs kagens kant.
  7. Pynt med frisk mynte på toppen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Skønt bagværk