Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 klassiske amerikanske kager

Her får I 3 lækre amerikanske kageopskrifter, som med garanti kan dulme den søde tand:

Californiske lemonbars (sprøde citronsnitter)

Manhattan cupcakes

Mississippi mudcake

 

► SE OGSÅ: Amerikanske pandekager med blåbær

► SE OGSÅ: 4 dejlige amerikanske desserter

► SE OGSÅ: Amerikanske boghvedepandekager med banan

Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk smør og flormelis luftigt med en håndmikser. Rør hvedemelet i.
  2. Fordel dejen i en form (20 x 20 cm) foret med bagepapir. Bag kagebunden ca. 10-12 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe. Tag den ud.
  3. Pisk æggene skummende. Tilsæt sukker, citronskal og saft, og pisk igen, til det er skummende. Bland de 2 spsk. hvedemel og bagepulver og salt, og rør det i. Fordel fyldet over kagebunden. Bag kagen ca. 25 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl kagen, og skær den ud i snitter. Pynt med sigtet flormelis.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Pisk smør, vaniljesukker, sukker og æg sammen, til det er luftigt. Hak mandlerne, og vend dem i. Sigt hvedemel og bagepulver i. Kom mælken i. Rør dejen kort sammen. Vend de tørrede bær i.
  2. Fordel dejen i 12-14 muffinforme penslet med smeltet smør. Bag kagerne ved 175 gr. i ca. 30 min. på midterste ovnribbe.
  3. Pisk smør og fødeost luftigt med en håndmikser. Pisk formelis i lidt ad gangen.
  4. Fordel cremen på de afkølede kager.
  5. Hak den hvide chokolade, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Fordel den i et tyndt lag på et stykke husholdningsplastflm på et skærebræt. Stil skærebrættet i køleskabet 1 times tid. Udstik stjerner med en lille udstikker. Pynt kagerne med stjerner og blåbær. Vi har ladet kagerne blive i de hvide papirforme, de er bagt i, og så sat dem ned i røde pynteforme.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Kom smør, chokolade, sukker, vand, kahlua og kaffepulver i en gryde, og smelt det sammen under omrøring. Det skal ikke koge.
  2. Lad det afkøle ca. 15 min. Kom blandingen i en stor skål. Bland hvedemel, bagepulver og kakao. Sigt det i. Rør herefter æggene i. For en springform (22 cm i diameter) med bagepapir. Kom dejen i.
  3. Bag kagen ved 175 gr. i ca. 1 time på midterste ovnribbe. Hvis kagen begynder at blive mørk, så læg alufolie løst over efter ca. 45 min. af bagetiden. Fordel grofthakkede skumfiduser over kagen, og bag dem med 10 min. yderligere. De skal blive gyldne på toppen. Lad kagen køle af 30 min. i formen, inden den tages ud.
  4. Kom pekannødderne i et ovnfast fad, og stil dem i ovnen ved 180 gr. i ca. 10 min. Afkøl og hak dem groft.
  5. Kom ingredienserne til glasuren i en gryde, og smelt det sammen under omrøring. Fordel glasuren over kagen med en ske. Drys pekannødder og evt. kokosmel over.
Tips!
Du kan sagtens udelade skumfiduserne.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Dagens lækkeri

Skønt bagværk