Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 iskolde kager

Trænger du til lidt sødt på en varm sommerdag, så får du her tre skønne kølende iskager.

Cupcakeis med hjemmelavet nougat

Issandwich med chokolade og hindbær

Islagkage med Oreos

Annonce

Trænger du til noget sødt på en varm sommerdag, så prøv denne herlige iskage med skøn knasende nougat.
Sådan gør du:
  1. Rist mandlerne på en tør pande. Smelt sukkeret i en tykbundet gryde til det er gyldent, og kom de lune mandler i. Smør massen ud på bagepapir. Lad det stivne. Knus den hårde nougat med en kagerulle, eller giv det en kort tur i foodprocessoren.
  2. Pisk æggeblommer og sukker hvidt. Pisk vaniljekornene i. Kom fløden i. Pisk det til cremet skum.
  3. Vend det meste af den hårde nougat og evt. hakkede cocktailbær i ismassen. Kom massen i muffinformene. Træk en stor frysepose over, og frys isen min. 4 timer. Pynt med flødeskum, cocktailbær og hjemmelavet nougat.
Tips!
Brug gerne muffinforme i kraftigt papir eller silikoneforme, og placer dem i en bradepandeform til muffins, så de er stabile under frysningen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Tag ikke fejl....det er ikke en leverpostejsandwich!
Issandwich med chokolade og hindbær
10 personer
Issandwich med chokolade og hindbær
3 æg
250 g sukker
100 g smør
200 g hvedemel
1½ dl mælk
Desuden:
Chokoladecreme:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Pisk æggene skummende. Kom sukkeret i, og pisk det til en luftig masse. Smelt smørret, og rør det i. Bland hvedemel, vaniljesukker og hjortetakssalt, og vend det i dejen sammen med mælken. Fordel dejen i en bradepande (40 x 32 cm) foret med bagepapir.
  2. Bag bunden ca. 20 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe. Tjek med et spyd, om den er gennembagt.
  3. Bring fløden til kogepunktet, og tag gryden fra varmen. Hak chokoladen, og rør den i fløden, til den er smeltet.
  4. Lad blandingen køle af i køleskab, gerne natten over. Pisk chokolademassen cremet med en håndmikser.
  5. Smør kagebunden med marmelade. Halvér kagen, så du får 2 halvdele (på 20 x 16 cm). Fordel chokoladecremen på det ene af stykkerne. Læg det andet stykke over. Skær kagen ud i trekanter som sandwich. Pak dem i plastfilm, og kom dem i en fryseegnet plastpose eller boks, og frys dem min. 6 timer.
Tips!
Du kan også fryse den sammenlagte kage i et stort stykke og i stedet skære den ud ved servering.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Den verdensberømte Oreos...nu også i en islagkage!
Islagkage med Oreos
6 personer
Islagkage med Oreos
500 g jordbær
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Tag isen ud af fryseren, og lad den stå ca. 10 min. Rør vaniljeisen lidt blød. Knus kagerne i mindre stykker, og rør dem i isen. For en springform (22 cm i diameter) med husholdningsplastfilm. Kom isblandingen i. Frys isen min. 4 timer.
  2. Tag isen ud af formen, og læg den på et fad. Fordél flødeskum og jordbær i skiver over. Pynt evt. med citronmelisse.
Tips!
I stedet for Oreos kan du knuse 10 rutebilkager eller chokoladecookies groft og vende dem i.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce