Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 delikate doughnuts

Elsker du doughnuts, så får du her 3 lækre af slagsen:

Doughnuts med æble og kanel

Doughnuts med appelsin

Ovnbagte doughnuts med chokolade

 

► SE OGSÅ: 2 dejlige lag på lag kager

 

► SE OGSÅ: 4 superpraktiske skærekager

 

► SE OGSÅ: 5 knaldgode konditorkager

Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom alle ingredienserne til grunddejen i en skål, og rør dem sammen. Kom æbler og kanel i dejen. Dæk dejen til, og lad den hvile i køleskab ca. 30 min.
  2. Rul dejen ud, og udstik cirkler med et glas eller en rund udstikker (ca. 8 cm i diameter). Form et hul med fingrene.
  3. Kog kagerne gyldne i 2 cm varm olie i en gryde. Læg dem på køkkenrulle til afdrypning. Pas på, at olien ikke bliver for varm. Skulle du være så uheldig, at der går ild i olien, skal du lægge et låg over og slukke for varmen og emhætten. Sprøjt aldrig vand på brændende olie.
  4. Pynt de lune kager med glasur og evt. pistacienødder.
Tips!
Spis helst doughnuts samme dag som du laver dem, de smager bare bedst, mens de stadig er lune.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Bagværk
Disse doughnuts med appelsin er børnenes favorit.
Doughnuts med appelsin
8 stk.
Doughnuts med appelsin
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
3 spsk. sukker
1 æg
1 dl mælk
Pynt:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Lav grunddejen, og tilsæt appelsinskal og vaniljesukker.
  2. Lad dejen hvile 30 min. i køleskab. Form og kog dem i olie på samme vis som beskrevet under doughnuts med æble og kanel.
  3. Drys de lune doughnuts med sigtet flormelis og server med syltetøj til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Bagværk
Spis helst doughnuts samme dag som du laver dem, de smager bare bedst, mens de stadig er lune.
Ovnbagte doughnuts med chokolade
8 stk.
Ovnbagte doughnuts med chokolade
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
3 spsk. sukker
1 æg
1 dl mælk
Kaffeglasur:
Sådan gør du:
  1. Kom chokoladen i grunddejen. Lad dejen hvile 30 min. i køleskab. Form dem som beskrevet under doughnuts med æble og kanel. Stil dem på bagepapir. Pensl med olie.
  2. Bag kagerne ca. 15 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.
  3. Rør glasuren sammen, og smør på kagerne. Drys evt. med lidt sigtet flormelis.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Dagens lækkeri