Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 dejlige opskrifter på friskbagt morgenbrød

Lad duften af nybagt brød vække familien i påskedagene. Det kan sagtens lade sig gøre uden at stå nævneværdigt tidligere op, se bare her.

 

Yoghurtboller

Grove ringe

Rugbrød med blå birkes

Annonce

Bagværk
De sprøde boller bages med “Dr. Oetkers gærblanding”, en blanding af tørgær og bagepulver, og det går bare hurtigt!
Sådan gør du:
  1. Rør yoghurt, vand, gærblanding, kardemomme, salt og sukker sammen med halvdelen af melet. Når blandingen er klumpfri, tilsættes resten af melet, og dejen røres igennem. Den er temmelig blød og sættes straks på pladen med en spiseske.
  2. Tænd ovnen på 200 gr. Efter 15 min. er ovnen varm og bollerne klar til pensling, drys og bagning. De bages ca. 14 min. ved 200 gr.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare

Bagværk
Ved at lave en fordej aftenen før får du grovbrød, der smager ekstra godt – og så går det hurtigt næste morgen.
Sådan gør du:
  1. Pisk yoghurt, vand, salt, gær, fuldkornsmel, durummel og olie sammen og stil blandingen på køkkenbordet natten over.
  2. Ælt dejen færdig med lidt mel, og del den i 10 lige store boller. Tril dem i durum, og form bollerne til ringe ved at stikke pegefingrene gennem dejen og køre dem rundt om hinanden. Ringene skal være store og åbne, når de lægges til efterhævning på pladen.
  3. De efterhæver ca. 20 min. og bages ved 225 gr. i ca. 12 min.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare

Bagværk
Dette rugbrød bliver ikke dårligere af at være bagt dagen før, og det er nemt og godt, også som gnavebrød.
Sådan gør du:
  1. Opløs gæren i vandet og tilsæt de to slags mel. Ælt dejen igennem.
  2. Smør en bradepande (ca. 23 x 23 cm), og drys den tæt med birkes. Klap dejen ud i en tilsvarende firkant, og læg den i bradepanden. Tryk den jævnt tyk, pensl med fedtstof, og drys med birkes. Tryk birkesene lidt ned i dejen, og lad den hæve en god halv time.
  3. Bag brødet ved 185 gr. i ca. 40 min.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare
Annonce