Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

3 dejlig nemme middagssalater

Her serverer vi 3 nemme middagssalater for jer:

Salat med æg, bacon og æbler

Salat med stegte rodfrugter og kylling

Capresesalat med pasta og broccoli

 

► SE OGSÅ: 3 lette salater

► SE OGSÅ: 5 lækre salater med korn

► SE OGSÅ: Powersalat

Annonce
Sådan gør du:
  1. Skyl og afdryp salaten. Skær æblerne i tynde både. Kom salat og æblebåde på et fad eller i en skål.
  2. Pisk olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen, og vend det i. Fordel halve æg på blandingen. Steg baconen sprød på en pande, og afdryp dem på køkkenrulle. Bræk baconskiverne i mindre stykker, og fordel dem over salaten. Pynt med estragon.
  3. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og server den til salaten.
Tips!
I stedet for rucola kan du bruge fintsnittet spidskål.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Skræl gulerødder og persillerødder, og skær dem i tynde stave. Skær kødet i tern, og krydr det med salt. Varm 1 spsk. olie op i en wok eller dyb stegepande. Lynsteg grønsagsstavene 3-4 min. Tag dem af panden. Varm 2 spsk. olie op, og lynsteg kyllingekødet, til det er gyldent og gennemstegt.
  2. Kog ægnudlerne efter anvisningen på emballagen. Kom nudlerne i en sigte, og overbrus dem med koldt vand. Snit salaten. Bland salat og nudler på et fad. Fordel lynstegte grønsager og kylling over. Pisk sojasauce, limesaft, sukker, hvidløg, evt. ingefær og evt. rød chili sammen, og dryp det over salaten. Drys med cashewnødder. Pynt med limebåde og koriander.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Kog broccolibuketterne med de sidste 3 min. af kogetiden. Kom pasta og broccoli i en sigte. Overbrus dem med koldt vand. Afdryp dem i en sigte. Fordel pasta og broccoli på et fad.
  2. Skær tomaterne i halve og osten i tynde skiver. Skær peberfrugten i strimler. Fordel det over pastaen. Kom kapers og basilikum over.
  3. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Dagens lækkeri

Skønt bagværk