Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør kødet sejt med salt. Rør gradvist mel, æg og mælk i, og rør, til farsen er smidig. Stil den i køleskabet ca. 30 min., og rør evt. mere mælk i.
  2. Form 25-30 stk. mellemstore kødboller med en ske, og læg dem i næsten kogende, letsaltet vand. Lad kødbollerne koge ca. 12 min., eller til de stiger op til overfladen af vandet.
  3. Mens kartoflerne koger, kan blomkålsbuketterne dampes 4-5 min. i en si over den samme gryde.
  4. Rejesovs: Smelt smørret, og lad det opsuge melet. Tilsæt gradvist kogevandet og piskefløden, og pisk godt, mens sovsen koger igennem – det tager ca. 5 min.
  5. Tilsæt de varme kødboller og rejerne, bring sovsen op til kogepunktet, og smag den til med salt, peber og citronsaft. Vend ærterne, de dampede blomkålsbukketter og dild i sovsen, og server straks retten med de kogte kartofler.
Velbekomme!
Foto: Line Falck / Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it