Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Få brugt de halvtørre brødrester i nyt bagværk.
Klassisk rabarber-jordbær-kage
6 personer
Klassisk rabarber-jordbær-kage
200 g rabarber
400 g jordbær
2½ dl vand
125 g sukker
1½ spsk. kartoffelmel
30 g smør
1 dl sukker
Sådan gør du:
  1. Skær rabarberne i skiver på 1 cm. Rens, skyl og kog jordbær sammen med rabarber i vandet ca. 5 min. Tilsæt sukkeret, og kog op, til det er opløst. Smag evt. til med lidt ekstra sukker. Udrør kartoffelmelet i koldt vand, og rør det i. Grøden må ikke koge, efter at kartoffelmelet er tilsat, så bliver den ”lang”. Kom grøden i en skål, og drys med sukker. Afkøl grøden.
  2. Smelt smørret på en pande. Kom rasp og sukker på. Rist det sprødt i smørret, mens du hele tiden vender rundt i det med en spatel. Afkøl blandingen.
  3. Pisk fløden til skum. Læg grød lagvist med rasp og flødeskum enten i små portionsskåle eller en stor skål. Pynt med flødeskum.
Tips!
Lav din egen rasp Fordel skiver af daggammelt franskbrød på bagepapir, og stil det i ovnen ved 125 gr. i ca. 1 time, til det er helt tørt. Kom det i foodprocessoren, og mix det til rasp. Opbevar raspen i et tætsluttende glas.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it