Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. rør smør og flormelis sammen i en skål, til det er blødt og cremet. Tilsæt et æg ad gangen, og pisk grundigt mellem hvert æg. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og kokosmel i en skål, og kom det hele i smørblandingen sammen med kærnemælken. rør, til dejen har en jævn konsistens.
  2. Kom halvdelen af den lyse dej i en anden skål. Tilsæt kakaopulver, og opløs kaffe og vand. Tilsæt kaffen, og rør det hele sammen til en mørk dej.
  3. Kom skiftevis en skefuld lys og en skefuld mørk dej i den smurte bageform. Brug skaftet af en ske til at lave cirkulære bevægelser i dejen, fra den ene ende af formen til den anden, så de to deje mikses lidt.
  4. Stil formen midt i en 180 gr. varm ovn, og bag kagen ca. 45 min. Sluk ovnen, og bag den endnu ca. 15 min. på eftervarmen. Dæk formen undervejs med stanniol, hvis kagen bliver for mørk på overfladen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it