Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehør
Pesto kan sagtens fryses, men vent med at tilsætte osten, til pestoen skal bruges, hvis du vil gemme den på frost i flere måneder. Skal du bruge den inden for nogle få uger, kan du sagtens komme osten i med det samme.
Sådan gør du:
  1. Kog kartoflerne møre, og lad dem køle af.
  2. Vask persillen, og lad den dryppe af. Miks persille, ost, pinjekerner, olie og løg i en blender eller foodprocessor. Smag til med salt og peber.
  3. Bland kartoflerne med pesto, og drys lidt ristede pinjekerner over.
Tips!
Server pestokartoflerne som tilbehør til grillmad og andre former for stegt kød, fugl og fisk. Prøv også at erstatte basilikum med f.eks. rucola, persille, mynte eller med 4-5 urter som basilikum, persille, dild og løvstikke – alt efter hvad du har i haven.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it