Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Nem, billig og supersund kartoffelsuppe, som alle holder af.
Kartoffelsuppe med persille og sprød spegeskinke
4 personer
Kartoffelsuppe med persille og sprød spegeskinke
15 g smør
2 dl fløde
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Skær kartoflerne i mindre stykker og løgene i tern.
  2. Svits kartofler og løg i smør i en gryde, uden at det tager særlig farve. Tilsæt hvidvin og bouillon, og lad det småkoge ca. 30 min. under låg.
  3. Mix suppen jævn med en stavblender eller i en blender, mix kun kort, til suppen lige er jævn. Varm suppen op igen sammen med persille, og smag til med fløde, citronsaft, salt og peber.
  4. Fordel spegeskinken på bagepapir, og pensl med olie. Stil pladen i ovnen ca. 12 min. ved 225 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl skiverne, og knæk dem i mindre stykker. Drys skinken over suppen ved servering. Gem ikke rester af suppen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it