Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk fløden til blødt skum, og vend den i mayonnaisen. Rør karry og løg i. Skær æg og æble i små tern, og vend dem i. Smag til med salt og peber.
  2. Skær sildene i 3-4 cm stykker. Vend sildestykkerne i, eller server karrymayonnaisen til silden. Pynt med æbletern, rødløgsringe og et drys karry.
  3. Stegte sild i eddikelage: Begynd med at koge en eddikelage af 2 dl sukker, 2½ dl æble- eller hvidvinseddike og 2 tsk. sorte peberkorn. Vend 6-8 sildefileter i rugmel blandet med salt og peber. Steg dem i smør, til de er gyldne og gennemstegte. Hæld marinaden over de nystegte stadig lune sild i en skål. Lad det trække i køleskabet 2-3 timer. Pynt med løgringe.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Skønt bagværk