Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk fløden til blødt skum, og vend den i mayonnaisen. Rør karry og løg i. Skær æg og æble i små tern, og vend dem i. Smag til med salt og peber.
  2. Skær sildene i 3-4 cm stykker. Vend sildestykkerne i, eller server karrymayonnaisen til silden. Pynt med æbletern, rødløgsringe og et drys karry.
  3. Stegte sild i eddikelage: Begynd med at koge en eddikelage af 2 dl sukker, 2½ dl æble- eller hvidvinseddike og 2 tsk. sorte peberkorn. Vend 6-8 sildefileter i rugmel blandet med salt og peber. Steg dem i smør, til de er gyldne og gennemstegte. Hæld marinaden over de nystegte stadig lune sild i en skål. Lad det trække i køleskabet 2-3 timer. Pynt med løgringe.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Fingervanter 20 feb 2017 09:09 Elisabeth120312
"Fjeren" 16 feb 2017 12:18 Anne Neves
"Fjeren" 16 feb 2017 12:15 Anne Neves
Vest str. 6 år 16 feb 2017 11:57 Anne Neves
Savlesmække 16 feb 2017 11:52 Anne Neves
Hæklet ugle 16 feb 2017 11:47 Anne Neves
Fingervanter 12 feb 2017 10:38 Elisabeth120312