Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Karameltærte med mandler
8-10 pers.
Karameltærte med mandler
Bund:
150 g hvedemel
Karamelfyld:
3 spsk. ahornsirup
¼ tsk. salt
Desuden:
25 g smør
Sådan gør du:
  1. Bland hvedemel, farin, kokosmel og smør. Fordel dejen i bunden af en smurt tærteform (ca. 22 cm i diameter) eller i et firkantet smurt ovnfast fad (ca. 15 x 25 cm). Bag bunden ca. 15 min. ved 175 gr.
  2. Kom den kondenserede mælk, ahornsirup og salt i en skål, og rør det jævnt. Vend grofthakkede mandler i. Fordel fyldet i tærtebunden.
  3. Bag tærten yderligere 30 min. Fyldet skal blive til gylden karamel. Afkøl kagen helt.
  4. Hak og smelt chokoladen med smørret over vandbad eller i mikroovn. Smør det over kagen, og lad det stivne, gerne i køleskab.
  5. Hak og smelt ‡/‘ af den hvide chokolade over vandbad eller i mikroovn. Rør resten i, til det er smeltet. Smør chokoladen ud i et lag, ca. ¼ cm’s tykkelse på bagepapir. Når chokoladen er næsten stivnet, udstikker du hjerter med en udstikker. Fordel dem over kagen. Skær kagen i små tern.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it