Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Det er den brune farin, der giver en lidt karamelagtig smag til denne pavlova.
Karamelpavlovaer med rabarber
8-10 personer
Til bagepapiret:
Desuden:
110 g sukker
1 spsk. majsstivelse
Rabarber:
150 g sukker
Sådan gør du:
  1. Bland rabarberskiver, sukker og evt. vaniljekorn i en gryde, og lad det trække et par timer. Varm det langsomt op, og lad det småkoge et par min., til rabarberne er møre.
  2. Pisk æggehviderne stive med en håndmixer. Tilsæt eddike. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen. Tilsæt herefter brun farin lidt ad gangen. Rør 1 spsk. majsstivelse i.
  3. Smør bagepapiret med smør, og drys med majsstivelse. Fordel marengsen i 8-10 toppe på bagepapir. Glat toppene ud, de skal have en højde på ca. 3 cm.
  4. Bag pavlovaerne i ovnen ved 180 gr. i 5 min. på midterste ovnribbe. Skru ned til 150 gr., og bag videre ca. 40 min. Sluk for ovnen, og lad pavlovaerne køle af i ovnen. En pavlova skal have en sprød skal og et skumfidusagtigt indre.
  5. Pisk fløden til skum, og bland med yoghurt. Fordel det over pavlovaerne. Fordel halvdelen af rabarbersaucen over. Server med resten af rabarbersaucen.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it