Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk smør, sukker og sirup sammen, til det er cremet. Vend hvedemel blandet med appelsinskal og bagepulver i. Rør æggene i. Rør appelsinsaften i. Vend mandler i. Fordel dejen i 12-14 muffinsforme. Bag dem ved 175 gr. i ca. 25-30 min. på midterste ovnribbe. Afkøl kagerne.
  2. Kom fløde, sukker, sirup og smør i en gryde, og kog det op. Lad massen småboble under omrøring, til det er lysgylden karamel ca. 5 min. Afkøl det, til det er lunkent.
  3. Skær et lille hul i midten på kagerne, og fyld en spsk. karamel heri. Læg det udskårne stykke på igen. Stil kagerne på køl tildækket en times tid.
  4. Pisk fløden til skum, og fordel det over kagerne. Fordel karamel over kagerne, og pynt evt. med citronmelisse.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it