Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hæld den lunkne mælk over gæren, tilsæt æg, og pisk igennem. Hak smørret ud i melet, bland med sukker og salt, og hæld gærvæsken i skålen. Arbejd dejen sammen, og lad den hæve ca. 40 min.
  2. Rør smør, farin, marcipan, kanel og nelliker sammen.
  3. Sigt mel ud over bordet og dejen, vend den ud, og ælt den let. Rul forsigtigt dejen ud i ca. 25 x 35 cm, og bred fyldet ud over den. Rul den meget løst sammen, og læg den i en smurt form. Klip dybt ned i dejen, og lad den hæve ca. 30 min. Bag brødet ved 200 gr. i ca. 30 min. Lad det køle af i formen.
Tips!
Den sammenrullede dej kan også skæres i 3 cm tykke skiver og bages som snegle.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it