Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørBagværk
Kom godt i gang fra morgenstunden: Milde og bløde boller til morgenkaffen er en god start på dagen, især når de er hjemmebagte.
Kanelboller
Ca. 22 stk.
Kanelboller
5 dl mælk
50 g gær
2 tsk. salt
1 spsk. sukker
ca. 600 g mel
Sådan gør du:
  1. Lun mælken, og hæld den over smuldret gær, salt og sukker. Tilsæt olie og halvdelen af melet, og pisk det hele grundigt. Tilsæt mere mel, ælt dejen igennem, og lad den hæve lunt og tildækket i ca. 40 min.
  2. Del dejen, og form den til boller. Lad dem efterhæve på to plader med bagepapir i ca. 20 min.
  3. Pensl med letpisket æggehvide, drys med kanel og sukker, og giv hver af bollerne et dybt klip. Bag bollerne ved 210 gr. i ca. 13 min., og lad dem køle af på en rist.
Tips!
Flæk bollerne, inden du fryser overskuddet ned, så er de hurtige at tø op igen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it