Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog sukker og vand sammen i en gryde. Skræl appelsinen med lidt af den hvide hinde. Skær skrællen i ½ cm brede strimler, og kog dem 2 min. i vand. Afdryp dem i en sigte. Lad herefter strimlerne snurre i sukkerlagen ½ time, og lad dem herefter trække 4-5 timer i lagen.
  2. Tag appelsinstrimlerne op af lagen, og læg dem på bagepapir på en bageplade. Giv dem ca. 1-1½ time i ovnen ved 125 gr., til de er tørre og sprøde. Afkøl dem.
  3. Smelt chokoladen i mikroovn eller over vandbad, og dyp appelsinskiverne heri, så halvdelen er overtrukket med chokolade. Læg dem på bagepapir. Lad chokoladen stivne.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it