Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Kandiserede æbler er faktisk ret nemt at lave, og de både pynter og smager godt.
Sådan gør du:
  1. Vask æblerne og tør dem grundigt. Stik en træpind i hver, og stil dem på en bakke med bagepapir.
  2. Kog sukker, vand og eddike i en gryde over svag til jævn varme. Temperaturen skal være ca. 130 gr.
  3. Fjern gryden fra varmen, og dyp æblerne rundt i sukkerlagen til de er dækkede. Dyp herefter æb-let i kokosmel, og stil dem på bakken med bagepapir.
  4. Spis æblerne nylavede, når de er kolde.
Tips!
Kokos kan udskiftes med finthakkede nødder.
I princippet kan man også sagtens kandisere andre frugter, prøv f.eks. med faste pærer.
Velbekomme!
Opskrifter: Susanne Engelstoft Rasmussen
Foto: Betina Hastoft
Annonce
Pin it