Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær schnitzlerne i mindre stykker, så du får i alt 12 stykker. Bank dem ud med kødhammeren, og krydr med salt og peber. Fordel lidt skinke på hvert stykke kød. Rul kødet omkring skinken. Bind rullerne med kødtråd. Kog bouillonen op i en gryde.
  2. Smelt smørret på en pande, til det er gyldent. Brun rullerne på alle sider, og læg dem i bouillonen. Kog rullerne møre ca. 1 time, til de er møre. Si kogelagen og kog den op med fløde rørt med hvedemel. Kog saucen igennem under omrøring 3-4 min. Tag kødtråden af rullerne, og læg dem i saucen. Server med det foreslåede tilbehør.
  3. Salat: Skræl og kog gulerødderne ca. 15 min. i letsaltet vand. Skær de afkƒølede gulerødder i skiver.
  4. Fordel skyllede og afdryppede salatblade på et fad. Kom gulerødder og tomatbåde over. Drys med ærter.
  5. Rør mayonnaise og citronsaft sammen, og server det til salaten.
Tips!
Farv evt. saucen med lidt saucekulør.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it