Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Kød
Kalvefrikassé med masser af smag.
Kalvefrikassé med asparges
6 personer
Kalvefrikassé med asparges
Til kogning:
2 kviste persille
2 tsk. salt
Sauce:
2½ spsk. hvedemel
1 dl fløde
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Kom kødet i en gryde, og hæld koldt vand over, til det lige dækker. Lad det koge op, og skum af. Tilsæt grønsager, urter, salt og peber. Kog kødet, til det er mørt, ca. 1½ time.
  2. Tag kødet op, og hold det varmt. Kog suppen ind, til der er ca. ½ l tilbage.
  3. Rør smør og hvedemel sammen til en smørbolle. Læg smørbollen i suppen. Pisk, til smørbollen er rørt ud. Kog saucen igennem ca. 5 min. Tilsæt fløden, og smag til med salt og peber.
  4. Skær de træede ender af aspargesene. Skær aspargesene i 2-3 cm’s stykker. Kom aspargesene i saucen, og lad dem småkoge med 2 min. under omrøring.
  5. Skær kødet i skiver, og læg det i en skål eller på et fad. Hæld saucen over. Pynt med reven citronskal eller hakket persille.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it