Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Klargør de vaskede små kartofler. Halver dem, vend dem i olivenolie, og drys med tørret oregano og salt. Bag kartoflerne ca. 50 min. ved 200 gr.
  2. Snit fedtkanten på culotterne, og krydr kødet med timian, salt og peber. Læg stegene på en rist over en bradepande. Stil dem i ovnen ved 225 gr., og brun dem ca. 15 min. skru ned til 160 gr., og steg dem ca. yderligere 40 min. Brug gerne et stegetermometer, stegen skal vise 58-60 gr. i midten af kødet. Lad kødet trække indpakket i alufolie ca. 20 min. Skær kødet i skiver på tværs af kødfibrene.
  3. Skær løget i små tern, og svits dem i smørret i en gryde. Tilsæt rødvin og fond, og kog saucen ca. 15 min. udrør melet i fløden, og rør det i. Kog saucen igennem 5 min. under omrøring, og tilsæt evt. lidt saucekulør. smag til med salt og peber.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it