Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Varm olien op i en gryde, og brun kødet. Hak løgene. Skær gulerødderne i skiver og pastinakkerne i tern. Kom grønsagerne i gryden, og svits dem med et par min. Kom vin, vand, salt, peber, persille, timian og laurbærblad i gryden, og kog det hele sammen i ca. 1 time, til kødet er mørt.
  2. Jævn evt. med majstivelse udrørt i koldt vand. Kog kort igennem, og smag til med salt og peber. Giv evt. retten et par dråber saucekulør, så får den en fin, gylden farve.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it