Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Kålpølser med gammeldags hvidkål
4 personer
Gammeldags hvidkål:
Pynt: frisk timian
Tilbehør: sennep og rugbrød
Sådan gør du:
  1. Skær kålen i grove stykker uden stok. Kog kålen i letsaltet vand i en gryde ca. 10 min. Tag kålen op med hulske, og lad den dryppe af på et klæde. Hak kålen fint i en foodprocessor (tilsæt lidt fløde, så går det nemmere).
  2. Kom kål og fløde i en gryde, og kog det ca. 5 min. Smag til med muskat, salt og hvid peber.
  3. Steg pølserne på en pande over svag varme, til de er brune på alle sider (tjek tilberedning på emballagen).
  4. Pynt retten med frisk timian, og spis pølserne til den gammeldags hvidkål med sennep og rugbrød.
Tips!
Den gammeldags hvidkål kan tilsættes et bundt hakket frisk timian det sidste minut, inden kålen fjernes fra varmen.
Velbekomme!
Annonce
Pin it