Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Trænger du til en pause fra julemaden, så er denne ret forfriskende krydret med helt andre smagsnoter. Her har vi serveret kalkun i karry, men du kan også bruge rester af and eller kylling
Sådan gør du:
  1. Rist karry, hvidløg, limeblade, spidskommen, nellike og tomatkoncentrat i olien sammen med lidt kokosmælk. Llad det simre et par minutter.
  2. Tilsæt kokosmælk og løg, og lad det simre 5 min. Vend kødet i, og varm alt helt igennem. Tilsæt ananas i mindre stykker og halverede tomater. Smag til med fishsauce og sukker, og server med løse ris.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it