Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Kakaolagkage med nougatcreme
10 personer
2 æg
125 g sukker
75 g smør
1 tsk. bagepulver
175 g hvedemel
3 spsk. kakao
1¼ dl mælk
Nougatcreme:
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Pisk æggene skummende. Pisk sukkeret i, til det er en luftig masse. Smelt smørret, og rør det i. Bland bagepulver, hvedemel og kakao, og vend det i dejen skiftevis med mælken.
  2. Kom dejen i springform 22 cm i diameter foret med bagepapir. Bag kagen ca. 40 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, er der rå dej på, skal den bage lidt længere. Afkøl kagen, og skær den igennem til 2 kagebunde.
  3. Nougatcreme: Kog fløden op i en gryde. Tag den fra varmen, og kom nougat og chokolade i. Rør, til det er smeltet. Kom blandingen i en skål, og dæk den til. Afkøl 4 timer i køleskab eller gerne natten over. Pisk blandingen til creme med en håndmixer. Fordel cremen mellem de to kagebunde.
  4. Læg den valgte blonde over kagen. Kom flormelis i en si. Sigt et jævnt lag flormelis over kagen. Fjern forsigtigt blonden.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it