Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Er du til kreative kager, så er popcakes den helt store kagedille for tiden, og det er slet ikke så svært, som det ser ud.
Sådan gør du:
  1. Hak chokoladen. Smelt langsomt smørret i en gryde sammen med sukkeret. Kom hakket chokolade og færdigbrygget kaffe i. Tag straks gryden fra varmen, og rør det jævnt. Rør et æg i ad gangen. Vend hvedemelet i.
  2. Kom chokoladedejen i en springform (22 cm i diameter) foret med bagepapir. Bag kagen ved 180 gr. i ca. 45 min. Afkøl kagen. Stil kagen tildækket i køleskab 4-5 timer eller natten over.
  3. Sådan pynter du popcakes:
  4. 200 g hvid chokolade
  5. bolsjefarve
  6. 10 træpinde til slikkepinde
  7. Form 10 kugler af chokoladekagen med en spiseske og hænder. Du skal bruge 20-30 g kage til hver kugle. De må ikke værre større, da de så falder af pinden. Kagekuglerne skal være ret faste i det. Sæt en kagekugle på en træpind. Læg dem i en form og stil dem i fryseren ca. 2 timer.
Tips!
www.specialkoebmanden.dk sælger både pinde, indfarvet chokolade lige til at smelte, kagepynt og farvet foliepapir tilat pakke dine popcakes ind i. Vil du undgå tilsætningsstoffer, kan du nøjes med at dyppe dine popcakes i god chokolade.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it