Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær smør i grove tern, og kom det i en foodprocessor sammen med mel, og kør til det er hakket helt. Tilsæt æg og salt, mens den kører. Kom dejen ud på bordet, og saml den hurtigt. Læg gerne dejen i papir, og lad den hvile i køleskabet 1 times tid.
  2. Lav imens fyldet klar. Skær kødet uden svær i små tern. Hak løg, selleri, grønkål og hvidløg fint. Hak valnødder og tranebær groft. Hæld fløden på, og krydr med salt og peber.
  3. Rul dejen ud, og lav én stor eller flere mindre pier. Beklæd en smurt eller bagepapirsbelagt form med dej, gem noget af dejen til låg. Kom fyldet i, og læg et låg af dej på til sidst, prik eller skær et par huller (evt. i hjerteform) i dejen, så dampen kan komme ud.
  4. Stil svinekødspierne midt i en varm ovn i ca. 30 min. ved 180 gr. Tag dem ud af ovnen, når de er fint brune, og du har fornemmelsen af, at dejen er gennembagt.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it