Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne velduftende parfume fra Calvin Klein.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Kød
Den skal bare være perfekt, julens flæskesteg, og det er faktisk ikke spor vanskeligt at opnå. Hele kunsten består i at få kødet saftigt og sværen sprød. Følg opskriften og de gode råd her, så er der ingen grund til nervøsitet.
Sådan gør du:
  1. Rids sværen helt ned til kødet med en ½ cm´s mellemrum - undgå at ridse i selve kødet. Drys sværen med groft salt.
  2. Vær omhyggelig med at få saltet ned mellem alle sværene.
  3. Hæld vandet i en bradepande, læg en rist over, og læg kødet på risten. Læg evt. sammenkrøllet alufolie under kødet, for at få det til at ligge så vandret som muligt.
  4. Sæt stegen i den kolde ovn. Tænd på 200 gr. og giv stegen 1 ½ time. Hvis stegen ikke er sprød sættes temperaturen op til 250-300 gr. Hvis den er sprød fortsætter man ved 200 gr. Hæld skyen fra på dette tidspunkt, så får du den sprødeste svær. Steg nu videre til kødet har opnået en centrumstemperatur på 65 gr. og tag stegen ud af ovnen.
  5. Skum skyen for fedt. Smelt smør i en gryde og rør melet i. Spæd med vandet. Kog saucen igennem nogle min. under omrøring. Smag til med salt og peber.
  6. Skær sværene af kødet og del dem. Skær kødet i tynde skiver og pynt med sværene.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann/Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Ænder 20 aug 2016 09:28 Hanne Lis Olsen
VIBS 17 aug 2016 12:55 Steen
PÅKÆDNINGSDUKKE VIBS 17 aug 2016 12:51 Steen
Sommerhat 15 aug 2016 20:34 byGuggenheim
Hæklerier 2 aug 2016 09:12 Hanne Lis Olsen

Dagens lækkeri

Skønt bagværk