Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Forkæl venner og familie med søde hjemmelavede gaver her i julen. Disse macarons er perfekte som værtindegaver til julens sammenkomster.
Sådan gør du:
  1. Sigt flormelis ned i en skål. Vend de fintblendede mandler i. Pisk hviderne stive i en ren skål. Tilsæt sukkeret, og pisk videre til sej marengs.
  2. Vend flormelis og mandelmel i marengsen lidt ad gangen, indtil blandingen er ensartet. Farv marengsen med levnedsmiddelfarve. Hæld blandingen i en sprøjtepose med en 10 mm tylle, og sprøjt marengsen ud til små runde cirkler med en diameter på 3 cm på en bageplade med bagepapir. Lad de ubagte macarons hvile i ca. 30 min., inden de bages ved 125 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe. Lad kagerne køle helt af, inden de forsigtig løftes af pladen med en paletkniv.
  3. Fyld: Bring fløden til kogepunktet, og tag gryden fra varmen. Smelt hakket chokolade heri. Rør lakridspulveret i. Køl blandingen helt af i køleskab, gerne natten over. Pisk det cremet.
  4. Kom blandingen i en sprøjtepose, og fordel det på halvdelen af kagerne. Læg resten over. Kom kagerne i en tætsluttende boks, og opbevar dem i køleskabet 1-2 dage, så får de den helt rigtige konsistens med sprødt ydre og blødt lidt sejt indre.
Tips!
Kom kagerne i en sød kagedåse eller trææske som her og pynt med søde servietter og silkebånd.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it