Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Julekransen er bagt med remonce af marcipan og et gavmildt mandeldrys til pynt. Den er rigtig god til adventssøndage og hyggestunder med familien.
Sådan gør du:
  1. Smelt smørret, tilsæt mælk, æg og sukker, og hæld den lune væske over gæren i dejfadet. Tilsæt salt og mel, og ælt dejen igennem. Lad den hæve ca. 45 min.
  2. Pluk marcipanen i stykker. Pisk ægget sammen, tag 1-2 spsk. fra til pensling, og rør marcipanen jævn med sukker og resten af ægget.
  3. Drys mel på dej og bord, ælt dejen let, og vend den ud på bordet. Tryk den ud til en firkant (20 x 50 cm), og læg den på bagepapir. Fordel marcipanfyldet langs midten af stangen, og fold dejen ind over den fra begge sider. Form den forsigtigt til en krans, dæk den til, og lad den efterhæve ca. 20 min., mens ovnen bliver varm.
  4. Tryk evt. kanterne ned i fyldet endnu en gang, pensl og drys med hakkede mandler. Bag kransen ved 200 gr. i ca. 25 min.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha

Dagens lækkeri