Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Særligt her ved juletid kommer det gode klassiske bagværk rigtig til sin ret, og denne lækre julekrans vil med garanti få dit hjem til at dufte herligt af jul.
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i hvedemelet. Lun mælken i gryde, den skal kun være fingervarm. Udrør gæren i heri. Rør æg, sukker og salt i. Kom gærblandingen i melblandingen, og ælt dejen sammen. Stil dejen tildækket til hævning ca. 1 time.
  2. Slå dejen ned, og rul den ud til et rektangel på 15 x 50 cm. Rør ingredienserne til marcipanfyldet sammen. Fordel fyldet på dejen, og rul den sammen på langs. Alt fyld skal være dækket af dej. Form dejen til en krans. Lad den efterhæve 15 min. Pensl med æg, og drys med mandelflager og perlesukker.
  3. Bag kransen ca. 25-30 min. ved 180 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl kransen, og drys evt. med sigtet flormelis.
Tips!
Du kan evt. komme 1 dl rosiner i fyldet.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it